Referencer

Ernæringsterapi Aalborg

Anne Risborg Madsen


 ... Liana har guidet mig hele vejen gennem processen og har sørget for, at min hjemmeside lever op til de lovbestemmelser, der er på området. Hun har helt konkret ordnet nogle af de mere formelle ting på hjemmesiden, så den kom til at fungere – det har virkelig været en stor hjælp.
Jeg kan som sagt godt lide at lave tingene selv, og jeg havde nogle ideer om, hvordan mit logo skulle se ud.
Bl.a. havde min mand lavet et oplæg, som jeg gerne ville bruge. Og her har Liana igen været min trofaste sparringspartner og garant for, at logoet kom til at fungere rent visuelt og kan anvendes de steder, hvor jeg har brug for et logo.
Endelig er det Liana, der har lavet mine visitkort, som jeg er super glad for.
For Liana er det vigtigt, at jeg som kunde er 110% tilfreds – for så er hun også tilfreds. Det har føltes trygt, at vi har kunnet blive ved med at arbejde på sagen, indtil hjemmeside, logo og visitkort har siddet i skabet.

Tine Lilholt & Klaus Thrane


"Liana har været et stort aktiv for markedsføingen af begge vore virksomheder.


Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hende, og vi har haft stor gavn af hendes faglige kompetencer, såsom grafisk design, webdesign og kreative løsninger. Liana har udformet postkort, brochurer, annoncer og visitkort med stor ide´rigdom og respekt for vores egne ideer og meninger. Hun har fotograferet og redigeret pressefotos, redigeret hjemmesider og i alle processer har Liana udvist stor kreativitet, faglig dygtighed og høj arbejds moral, hun mærker og ser.


Derudover vil vi gerne fremhæve Lianas gode samarbejdsevner, , og sidst men ikke mindst hendes gode humør og vindende væsen.


Vi kan på det varmeste anbefale Liana.   Tine Lilholt & Klaus Thrane

RebildPorten


"Liana har været tilknyttet RebildPorten i forbindelse med et praktikophold. Liana har haft forskelligartede grafiske udviklingsopgaver på RebildPorten –eks: udarbejdelse af designlinie for RebildPorten, plakater, temafoldere, magasiner og lignende. Liana har aldrig stillet spørgsmål til relevansen af de opgaver hun er blevet introduceret til, men derimod altid forsøgt at bidrage til en optimal løsning på en konstruktiv og kreativ måde."


Bodil Randi Skov Christensen, Team Coordinator.

Klinik for Fodterapi

Aase Baade Andersen


"Liana er utrolig dygtig til design og formidling af hjemmesider,logoer osv.. Hun er meget interesset i formgivning. Hun gør formidlingen enkelt og samtidig meget kreativ.

Hun har en venlig og meget imødekommende personlighed, som gør samarbejdet let og lige til."


Asse Baade Andersen

© Copyright. All Rights Reserved liana-creative.dk

KONTAKT

 

Mail: kontakt@liana-creative.dk

Tel: 52 73 59 74

 

 

 

 

 

Design på min måde.

-Alt er designet. Få ting er designet godt..