OM MIG

Mig?

Jeg er Liana

Maria Turiga

Og jeg elsker design

I begyndelsen var design bare en hobby for mig, men det er vokset til at blive min passion, og er nu en stor del af mit liv.


Som designer og kunstner er jeg er åben,nysgerrig ,kreativ, og jeg kan lide at eksperimentere.

HVAD JEG KAN LAVE

Jeg laver grafisk design i høj kvalitet - til fornuftige priser. 
Jeg arbejder både freelance og som fast tilknyttet grafiker. 


Ønsker du dig en ny hjemmeside, hvor du selv kan styre det hele uden besvær?

Mangler du professionel hjælp til udarbejdelse af en tryksag? Har du brug for visitkort, foldere, annoncer, hæfter, invitationer, flyers ,brochurer, kalendre, plakater, logo design, fotomanipulation  så kan jeg hjælpe. Hele vejen fra det grafiske layout til den færdige tryksag.

RESERCH

 

Tidens tendenser, indkøbsvaner og forbrugsmønstre kan påvirke din virksomheds succes. Indsamling, vurdering og anvendelse af data kan være nøglen til konsekvent vækst i virksomheden.

BRANDING

 

Hvad er dit brand? Det er mere end et logo eller visitkort design. Det er det sæt af handlinger, udtryk og billeder, der repræsenterer din virksomhed.

WEBDESIGN

 

En hjemmeside er et kraftfuldt redskab. Vi kan hjælpe dig med at oprette en engagerende og en tilgængelig online tilstedeværelse for din virksomhed.

PRINT

 

Jeg hjælper dig gennem hele processen fra design til færdigt print. Vi kan bl.a. lave visitkort, brochurer, bannere, flyers og andre trykt materiale.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hobro International Hub tilbyder startups eget kontor/arbejdsplads, co-working plads, virtuelt kontor eller brug af fælles mødefaciliteter efter behov. Udover muligheder for at have kontorplads, får startups tilbud om at deltage i startup aktiviteter såsom ”Startup møde”, ”Fredags café” osv..  Vores kontor ligger i Hobro Togstationens bygning som er over 150 år gammel, samt 35-40 minutter fra Aalborg eller Aarhus. Priser fra kr.199.

© Copyright. All Rights Reserved liana-creative.dk

KONTAKT

 

Mail: kontakt@liana-creative.dk

Tel: 52 73 59 74

 

 

 

 

 

Design på min måde.

-Alt er designet. Få ting er designet godt..