Referencer

Tine Lilholt & Klaus Thrane

 

"Liana har været et stort aktiv for markedsføingen af begge vore virksomheder.

 

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hende, og vi har haft stor gavn af hendes faglige kompetencer, såsom grafisk design, webdesign og kreative løsninger. Liana har udformet postkort, brochurer, annoncer og visitkort med stor ide´rigdom og respekt for vores egne ideer og meninger. Hun har fotograferet og redigeret pressefotos, redigeret hjemmesider og i alle processer har Liana udvist stor kreativitet, faglig dygtighed og høj arbejds moral, hun mærker og ser.

 

Derudover vil vi gerne fremhæve Lianas gode samarbejdsevner, , og sidst men ikke mindst hendes gode humør og vindende væsen.

 

Vi kan på det varmeste anbefale Liana. Tine Lilholt & Klaus Thrane

RebildPorten

 

"Liana har været tilknyttet RebildPorten i forbindelse med et praktikophold. Liana har haft forskelligartede grafiske udviklingsopgaver på RebildPorten –eks: udarbejdelse af designlinie for RebildPorten, plakater, temafoldere, magasiner og lignende. Liana har aldrig stillet spørgsmål til relevansen af de opgaver hun er blevet introduceret til, men derimod altid forsøgt at bidrage til en optimal løsning på en konstruktiv og kreativ måde."

 

Bodil Randi Skov Christensen, Team Coordinator.

Klinik for Fodterapi

Aase Baade Andersen

 

"Liana er utrolig dygtig til design og formidling af hjemmesider,logoer osv.. Hun er meget interesset i formgivning. Hun gør formidlingen enkelt og samtidig meget kreativ.

Hun har en venlig og meget imødekommende personlighed, som gør samarbejdet let og lige til."

 

Asse Baade Andersen

Copyright @ HMJ-Design - All Rights Reserved

kontakt@liana-creative.dk

52 73 59 74